egy pörgős anyuka a konyhában

nálészáj

Diós-joghurtos céklasaláta lazaccal és főtt tojással

2017. március 14. - Nálészáj

Egy főre nem szeretek főzni. Ha van "közönség", akkor az persze más.

Ma éppen egyedül töltöttem a nap nagy részét, és gyors, könnyű kis ebédre vágytam, ami a következőképp alakult: 

fullsizerender-2_1.jpg

 

Hozzávalók:

  • 1 kisebb alma
  • 1 kisebb cékla
  • 1 főtt tojás
  • 1 szelet füstölt lazac
  • 2 ek görög joghurt
  • 1 kk majonéz
  • frissen facsart citromlé
  • 1 marék pirított dió

 

Elkészítése:

1. Tedd fel főni a tojást.

2. Reszeld le az almát és a céklát, keverd össze a majonézzel, sóval és a görög joghurttal.

3. Kanalazd a salátát egy tányérra, szórd rá az aprított diót, rendezd el mellette a felkarikázott főtt tojást és a csíkokra vágott lazacot (ez utóbbit öntözd meg egy kis citromlével is).

A bejegyzés trackback címe:

https://naleszaj.blog.hu/api/trackback/id/tr2412337715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.